miercuri, 8 decembrie 2010

Dragostea surorilor

"Dintre toate comorile pe care parintii le pot lasa copiilor lor nu e niciuna mai de pret ca un frate: e un prieten dat de natura, un prieten caruia nimeni nu-i poate tine locul si pe care, odata pierdut, nimeni nu-l poate inlocui." (Plutarh)

Sunt mandra ca am doua printese care se iubesc... Noemy ar pupa-o toata ziua pe Karyna, ar tine-o in brate... sunt tare dulci. Simt cum bucuria imi inunda inima atunci cand le vad asa...
Nu cred ca poate exista pe lumea asta ceva mai frumos... e adevarat ca fiecare moment din viata unui om e special si frumos... eu am ajuns in acest moment in care toata frumusetea e in fetele mele si in iubirea pentru ele. E minunat sa le vezi atat de mici si atat de iubitoare... la varsta asta nici nu cred ca ar putea exista rautate... mai sunt clipe de gelozie - clipe trecatoare - mai sunt si clipe in care Noemy e foarte protectoare, sa nu se atinga nimeni de Karyna e surioara ei si nu are voie nimeni sa o supere sau sa o ia din patut daca mami a pus-o in patut.
Multi interpreteaza asta ca gelozie - eu o vad insa ca o protectie, sa nu-i supere nimeni surioara caci e fragila si micuta.



Un comentariu:

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!



Va multumesc pentru vizita si va mai astept!