vineri, 15 martie 2013

Cartea SALVEAZA-TI CASNICIA IN CINCI MINUTE PE ZI

SALVEAZA-TI CASNICIA IN CINCI MINUTE PE ZI 

Dezvoltare personala / Dezvoltare personala
Viata de cuplu devine adesea o plictisitoare rutina, iar zilele fericite de la inceput par uitate din cauza carierei si a copiilor, a succeselor si a esecurilor, a problemelor de sanatate ale parintilor sau a dificultatilor financiare. Nu-ti face griji! O casnicie fericita este la indemana oricui - e nevoie doar sa acorzi relatiei tale cinci minute zilnic. Cinci minute in care tu si partenerul tau va puteti face fericiti unul pe celalalt prin metode simple: o imbratisare in momentele dificile, un cadou oferit fara un motiv anume, folosirea unui limbaj senzual numai de voi inteles si multe altele. Strategiile prezentate in aceasta carte iti vor arata cum sa transformi o relatie marcata de singuratate si frustrare intr-una calda si apropiata si sa iti consolidezi rapid casnicia, invatand, in acelasi timp, cum sa o pastrezi trainica si fericita in anii care vor veni. O casnicie fericita este mai aproape decat crezi!

3 comentarii:

  1. Cand auzi ca poti transforma o relatie marcata de singurata si frustrare in ceva mult mai bun te gandesti ca nu e de tine si dai bir cu fugitii. Dar cred ca noua tuturor, chiar si acelora care ne credem si ne stim cu casnicii unde totul e roz si floricele, nu ar strica sa intretinem ceea ce avem deja, ca totul sa fie asa cum ne dorim cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca cinci minute e prea putin sa ii acordam persoanei iubite...insa de multe ori, din cauza trebuirlor cotidine in care suntem prinsi e posibil sa uitam de gesturile marunte de tandrete, dar care pot insemna foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este... cinci minute pare putin, insa tot e ceva decat deloc! E bine sa vrem sa ne dezvoltam continuu, sa invatam in permanenta inclusiv cum sa ne imbunatatim relatia de cuplu! Viata este frumoasa si meritam sa fim iubiti si sa avem parte de o viata superba... trebuie doar sa invatam cum sa ajungem acolo! Secretul il stim cu totii insa cu practica stam un pic mai rau, dar totul se rezolva cu vointa!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!



Va multumesc pentru vizita si va mai astept!