sâmbătă, 23 martie 2013

Super IDEEE

 Super tare ideea celor de la Leofex.ro... mai ales pentru femei cred eu...deoarece ele iubesc pantofiii.
Despre ce idee vorbesc?

Leofex.ro cu ocazia lansării noii colecții primavara-vara 2013 angajează cu contract de colaborare 20 persoane din toată țara, pentru a îndeplini rolul de tester pentru pantofi din colecția nouă. Persoanele selectate vor trebui să poarte o pereche de încălțăminte la alegere, timp de o săptămână și apoi să întocmească un raport de “purtabilitate” care să descrie cel putin următorii trei parametri: Aspect, Comoditate, Mix&match (cât de bine se adaptează cu diverse articole de îmbrăcaminte). Persoanele vor fi remunerate cu suma fixă de 150 lei pentru serviciile aduse.  Perioada de înscriere este de 1- 31 martie.

E foarte interesanta ideea.... de ce? Pentru ca primesti pantofii sa ii incalti... sa mergi cu ei sa te plimbi o saptamana intreaga si esti platit pentru asta... Mai ales ca sunt superbi pantofii... doar intrati pe saitul lor si ve-ti vedea ca am dreptate!!!

Un comentariu:

  1. Chiar ca interesanta ideea..si daca te indragostesti de ei,poate ii pastrezi...sa ai o zi minunata si o saptamana la fel!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!Va multumesc pentru vizita si va mai astept!