miercuri, 25 februarie 2015

ThetaHealing

"ThetaHealing este o modalitate de vindecare energetica intemeiata de Vianna Stibal.  ThetaHealing este un proces de meditatie care creeaza vindecare fizica, psihica si spirituala, cu rugaciune focalizata prin Creator. Creatorul ne-a daruit fascinanta cunoastere pe care urmeaza sa o primiti si care mi-a schimbat viata, precum si vietile multor altor oameni".-Prefata la cartea -  ThetaHealing - Inalta-te si cauta-l pe Dumnezeu, Inalta-te si lucreaza cu Dumnezeu - Vianna Stibal
Am descoperit aceasta tehnica intamplator... acum un an! M-a atras de la inceput, de fapt intotdeauna mi-au placut miracolele si in aceasta tehnica se intampla miracole. Anul acesta am fost la cursul tinut de Andrea Filip de Fundamentele ThetaHealing - acesta a cuprins cursul de baza si cursul de avansati. Au fost cinci zile pline, cinci zile care m-au facut sa imi dau seama ca astfel ajung aproape de Dumnezeu. Astfel pot sa imi schimb convingeri care nu ma ajuta sa ma dezvolt, pot sa imi scot frici si sentimente care ma tin pe loc si pe deasupra pot ajuta si oamenii din jurul meu sau pe cei care vor ajutorul meu. Este minunat sa te conectezi cu Dumnezeu si sa vezi ca iubirea este tot ceea ce conteaza!

Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine la acest curs! Multumesc Andrea Filip!
Diploma de la cursul de baza:
Diploma de la cursul de avansati:


Un comentariu:

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!Va multumesc pentru vizita si va mai astept!