sâmbătă, 2 ianuarie 2010

A venit 2010

Flowers Comments

La multi ani in noul an!
Iata ca a mai trecut un an... s-a dus si ultima fila din calendar si prima fila din calendarul anului ce tocmai s-a deschis in fata noastra precum o carte care asteapta sa fie citita.
Sper ca pe fiecare pagina e scris pentru mine macar un zambet, o clipa de iubire, un strop de fericire si-un gram de sanatate... Acest an ce tocmai a inceput vreau sa fiu fericita... vreau sa fiu plina de viata... si mai vreau ca toate visele sa se-mplineasca...
Asa cum fiecare moment al zilei este important asa si fiecare clipa e foarte importanta.
  • Dimineata aduce SPERANTA... bucuria unui nou inceput!
  • Dupa-amiaza aduce CREDINTA... credinta in oameni si in Dumnezeu... caci doar credinta ne da curaj sa mergem mai departe.
  • Seara ne aduce DRAGOSTEA... momentul in care stam linistiti inconjurati de cei dragi bucurandu-ne de ceea ce ne este oferit.
  • Noaptea aduce ODIHNA... odihna de care avem nevoie ca sa o luam de la inceput in zori... mai optimisti si mai plini de viata.
Nu-i asa ca e minunata viata??? Sunt frumoase diminetile alaturi de cei dragi la o cafea, sunt frumoase dupa-amiezile cu plimbari prin parc, sunt frumoase serile la un pahar de vorba cu cei dragi.... totul e frumos atata timp cat esti inconjurat de iubire....



3 comentarii:

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!



Va multumesc pentru vizita si va mai astept!