sâmbătă, 2 ianuarie 2010

A venit 2010

Flowers Comments

La multi ani in noul an!
Iata ca a mai trecut un an... s-a dus si ultima fila din calendar si prima fila din calendarul anului ce tocmai s-a deschis in fata noastra precum o carte care asteapta sa fie citita.
Sper ca pe fiecare pagina e scris pentru mine macar un zambet, o clipa de iubire, un strop de fericire si-un gram de sanatate... Acest an ce tocmai a inceput vreau sa fiu fericita... vreau sa fiu plina de viata... si mai vreau ca toate visele sa se-mplineasca...
Asa cum fiecare moment al zilei este important asa si fiecare clipa e foarte importanta.
 • Dimineata aduce SPERANTA... bucuria unui nou inceput!
 • Dupa-amiaza aduce CREDINTA... credinta in oameni si in Dumnezeu... caci doar credinta ne da curaj sa mergem mai departe.
 • Seara ne aduce DRAGOSTEA... momentul in care stam linistiti inconjurati de cei dragi bucurandu-ne de ceea ce ne este oferit.
 • Noaptea aduce ODIHNA... odihna de care avem nevoie ca sa o luam de la inceput in zori... mai optimisti si mai plini de viata.
Nu-i asa ca e minunata viata??? Sunt frumoase diminetile alaturi de cei dragi la o cafea, sunt frumoase dupa-amiezile cu plimbari prin parc, sunt frumoase serile la un pahar de vorba cu cei dragi.... totul e frumos atata timp cat esti inconjurat de iubire....3 comentarii:

 1. Îmi place cum ai surprins darueile aduse de fiecare moment al zilei.

  Pupici geaninoşi.

  RăspundețiȘtergere
 2. la multi ani! numai bine in noul an!

  RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!Va multumesc pentru vizita si va mai astept!