sâmbătă, 20 februarie 2016

Curs ACCESS BARS BRASOV - 27 februarie 2016

Iti amintesti cand a fost ultima oara in viata ta cand te-ai simtit complet relaxat, cocolosit si ingrijit cu iubire? Sau a trecut cam multa vreme de cand ai avut parte de blandete fata de corpul si fiinta ta, dincolo de orice judecata?

Prima clasa de Access Consciousness este “Access Bars®”. 

Stiai ca sunt 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, vor elibera fara efort, cu multa usurinta, tot ceea ce nu iti permite sa primesti? Aceste puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si parerile pe care le-ai depozitat in oricare din vietile tale. Aceasta este o ocazie sa te eliberezi de ele! In fiecare sesiune de Bars® se pot elibera de la 5 la 10 mii de ani de limitari in acea arie din viata ce corespunde Barei rulate.

Rularea bars este un proces incredibil de relaxant si hranitor, capabil sa elibereze limitari prezente in orice aspect din viata pe care esti dispus sa-l schimbi! Cat din viata ta se rezuma la a face si nu la a primi? Ti-ai dat seama ca viata ta nu este inca ceea ce ai vrea sa fie? Poti avea tot ceea ce doresti sa ai (si mult mai mult) daca vei fi dispus sa primesti mai mult si sa faci, poate, un pic mai putin! Disponibilitatea de a primi sau de a invata Bars va face ca mult mai mult sa poata intra in viata ta!

“Access Bars®” au asistat sute de mii de persoane in schimbarea diverselor aspecte legate de corp si alte situatii cum ar fi: somnul, sanatatea, greutatea corpului, banii, sexul si relatiile, anxietatea, stresul si mult mai mult decat atat! In cel mai rau caz, dupa o sedinta de bars te vei simti ca dupa cel mai bun masaj din viata ta. In cel mai fericit caz, intreaga ta viata poate sa se schimbe intr-o viata mult mai ampla, cu usurinta totala.

In toata lumea, copiii si adolescentii pana la 15 ani pot participa gratuit la toate clasele daca sunt insotiti de un adult. Cei cu varsta de 16,17 si 18 ani vor plati doar jumatate din pretul cursului ales.Toata lumea e inclusa in Access Consciousness si prezenta fiecaruia este considerata o contributie majora in crearea unei posibilitati magnifice in lume.

Invitatia lansata de Access te ajuta sa te recunosti pe tine ca fiind cu adevarat o fiinta infinita si sa pasesti in capacitatea de a genera o viata care trece dincolo de tine, cel care crezi tu ca esti. Ca fiinta infinita, tu ai perceptii infinite, poti accesa cunoastere infinita, poti fi infinit si poti primi infinit. Ca “fiinta infinita” totul devine posibil si poti avea alegere totala.

Vino acum si experimenteaza ACCESS BARS®


Cand: 27 Feb. 2016 10:00
Unde: Locatia va fi anuntata participantilor.
Durata: 10:00 – 18:00
Cost: 780 Lei, sau 390 Lei pentru cei care repeta clasa.
Pentru inscriere si detalii mail: beautylifemina@gmail.com si tel. 0727211121

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!Va multumesc pentru vizita si va mai astept!