duminică, 4 septembrie 2011

Va rog ajutati-o!!!


Ea e Alexia .... o minune de copil care are nevoie de ajutor. Va rog pe toti cei care cititi aceste randuri si puteti sa ajutati cat de putin sa nu ezitati sa o faceti.

Redau mai jos strigatul mamei ei plin de durere caci nu are posibilitatea de a-si ajuta minunea vietii ei:


"
Avem o fetita, Alexia Andreea care s-a dezvoltat normal pana la varsta de 3 ani.Anul trecut, copilul a suferit un soc emotional ( in urma socului emotional terminatiile nervoase nu comunica ) si nu a mai vorbit, a revenit la pampers si a inceput sa prezinte tulburari de comportament manifestate prin agresivitate majora. Fetita a fost investigata la Clinica de pediatrie Cluj, de medici specialisti neuro-psihiatrie, care nu si-au putut da seama cu exactitate de diagnostic, incercand pana acum mai multe variante de tratament alopat, care nu au dat rezultate.Diagnosticul este ; Tulburare pervaziva de dezvoltare.Retard psihic mediu.Sindrom hiperkinetic, crize de agitatie psihomotorie severa cu autoheteroagresivitate , avand posibila cauza un soc emotional .Comisia medicala a stabilit, conform certificatului anexat, incadrarea in categoria de handicap major.In prezent fetita este inclusa intr-un program de terapii, inclusiv terapie ABA.
Suntem disperati de situatie, cu atat mai mult cu cat pana in urma cu un an fetita se dezvolta normal.Recent ni s-a recomandat terapia cu delfini, mergand pe principiul ca tulburarile intervenite ca urmare a unui soc, pot fi rezolvate prin acest tip de terapie.Din pacate, starea financiara a familiei noastre nu permite efectuarea acestei terapii, sotul fiind singurul din familie care lucreaza.Abia reusim sa asiguram terapia ABA si aceea de 2 ori pe saptamana, desi recomandarea a fost sa beneficieze zilnic de aceasta terapie.Speram din tot sufletul ca vom gasi intelegere si ajutor prin intermediul dumneavoastra .
Suma solicitata acopera o serie de 10 sedinte de terapie cu delfini si terapie speciala pentru astfel de cazuri in Antalya,( http://www.delfin-terapie.ro/terapia-cu-delfini) precum si transportul si cazarea pe aceasta perioada.Va multumim anticipat pentru efortul pe care-l faceti in fiecare moment pentru a da speranta romanilor ca acest cosmar "traim in Romania si asta ne mananca tot timpul si mai nou SANATATEA " se va spulbera.Cred intr-o minune care se poate reda in 3 cuvinte-OAMENI pentru OAMENI.

Cu deosebita stima si consideratie pentru ceea ce sunteti,
Anca Manciu
0745/135450

MANCIU CATALINA ANCA
CNP : 2820728080032
IBAN : RO 94BRDE080SV43051500800
CONT CURENT: 080SV43051500800
BRD BRASOV"

Haideti sa ajutam un suflet micut care are nevoie de noi!!!!
Copiii sunt binecuvantari trimise direct din cer. Ei au nevoie de noi de ajutorul tuturor pentru a putea merge inainte.



Un comentariu:

  1. Va multumesc tuturor care ati adus o mai mica sau mai mare contributie la plecarea micutei la tratament. A plecat in 26 septembrie dupa ce se va intoarce voi reveni cu stiri !!! Toate cele bune!!!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!



Va multumesc pentru vizita si va mai astept!