vineri, 3 iulie 2009

Viata mea

Sunt trista sisufletul meu plange... motivul nu mai conteaza.... si acum nu mai conteaza nimic... Asa sunt eu vreau totul sau nimic... de ce? nu am idee dar cert este ca atunci cand te lovesti de indiferenta doare...sau cel putin pe mine ma doare... as vrea ca lumea sa fie alta... as vrea ca eu sa fiu indiferenta.. de ce nu pot oare? De ce nu pot fi si eu ca restul? de ce nu pot sa trec nepasatoare pe langa tot ce se intampla?
Are cineva idee cum as putea deveni o astfel de persoana???ca eu nu mai stiu... cum sa fiu ca sa fie bine....ma simt asa de neputincioasa si de pierduta... simt ca viata mea nu mai e a mea.... simt ca trece efectiv pe langa mine si eu nu reusesc sa o opresc o secunda sa intu si eu in ea. E ca atunci cand esti aproape de statie si trece autobuzul pe langa tine si tu nu ai ajuns sa urci in el... si tot trece si tu tot pe jos... desi sti ca trebuie sa ajungi la capat si e cale lunga...
Aseara mi-am dorit ca aceasta cale lunga sa nu mai existe sa ajung dintr-o data la capat.... de ce as vrea asa ceva cand am cel mai puternic motiv de a merge inainte : fiica mea. Ar fi o pedeapsa pe care nu o merita... o pedeapsa pentru care nu a gresit cu nimic...si imi iubesc fiica mai mult decat viata mea..

Un comentariu:

  1. Stii cum spun italienii? "Su con la vita!" Toti avem momente mai bune, mai rele, dar trebuie sa fii puternica si sa mergi inainte!
    Si nu stiu de ce, n-am inteles ce vina ai tu in ce ai pierdut (ca la ora e cam greu de citit totul)dar sa stii ca eu una m-am lamurit ca toate au un sens....totul se intampla pentru ceva ce poate nu vedem imediat.
    Hai cu noi pe forum, mai stai la o vorba:
    http://hoinarprinlume.forumcommunity.net/
    Si nu te abandona, incearca sa vezi partile bune, ai o comoara de fata, traiesti intr-unul din cele mai frumoase orase din lume, etc ...scuze, mi se inchid ochii. Pa!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!



Va multumesc pentru vizita si va mai astept!