sâmbătă, 31 decembrie 2011

Bilant la sfarsit de an

Au mai trecut 12 luni din viata mea... cu bune si cu rele...
A fost un an bun, cred eu...

Reusite :
1. Noemy merge la gradinita, cu drag fara sa planga. Oare cand a crescut printesa mea? E o mica domnisoara care are acum programul ei.
2. Karyna a crescut si ea mare, merge deja in picioare, incearca chiar si sa manance singura.
3. Eu . . . am inceput a doua facultate, sunt sefa de an, si sunt in consiliul facultatii... mi-am luat si primele examene cu bine.
4. Sotul . . . ei bine, sunt foarte mandra de el - e omul pe care ma pot baza in orice imprejurare - singurul - care ma sprijina neconditionat si ma ajuta in tot ceea ce fac. Datorita lui m-am inscris la a doua facultate si am descoperit ca e un domeniu care imi place.
5. Am fost in concediu - la mare - la noi, a fost placut caci am fost cu cei dragi mie, m-am bucurat pentru Karyna, deoarece i-a placut sa se joace in apa... m-am intristat deoarece Noemy a fost la fel de reticenta... sper eu ca intr-o zi se va schimba... si ii va placea si ei marea... si nisipul cald
6. Anul asta nu imi aduc aminte sa fi mai avut vre-o divergenta cu parinti ... nemultumiri au existat... dar tot cred ca e o reusita ca nu am mai ajuns la schimburi de replici taioase.
7. Le-am luat la fete un pat etajat si ne-am luat noua tuturor mobila de bucatarie.

Nereusite:
1. Nu am reusit sa fiu intotdeauna calma.
2. Zambetul nu l-am avut pe buze chiar in fiecare zi.
3. Nu m-am jucat destul de mult cu fetele mele.
4. Nu mi-am inteles sotul intotdeauna....


Concluzie:
Stau bine.... balanta inclina spre partea buna... deci pentru anul care vine trebuie sa lucrez mai mult la mine... la dezvoltare personala sa fiu mai calma, sa zambesc mai des, sa ma joc mai mult caci asa repede trec clipele astea... si maine - poimaine fetele nu vor mai vrea sa se joace ca au crescut, deci trebuie sa profit din plin acum... si sa incerc sa imi inteleg sotul mai bine decat am facut-o pana acum.

Multa sanatate in noul an tuturor, multa intelepciune, multe clipe fericite alaturi de cei dragi, mult succes si numai impliniri!!!
 LA MULTI ANI!

P.S. Sper sa reusesc sa scriu mai des in anul 2012. Sa reusesc sa imbin tot ceea ce iubesc si sa le fac pe toate bine!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Calendar OrtodoxVa multumesc pentru vizita si va mai astept!