miercuri, 1 iunie 2011

1 iunie - 5 ani

"Fac din ochii mei o lacrima mare de bucurie, in care sa-ti scalzi visele; fac din buzele mele povestirea cea mai frumoasa, cu care sa te sarut dimineata si seara; fac din inima mea o puscarie in care sa te inchid pe veci. "- cuvintele nu imi apartin, insa exprima atat de bine ceea ce simt eu pentru tine incat nu m-am putut abtine sa nu le scriu.
Te iubesc dragul meu! Au trecut 5 ani de cand am spus "DA" in fata familiei si a ofiterului starii civile. Au fost 5 ani minunati. Nu zic ca nu am avut si noi momentele noastre de tristete, dar au fost frumosi acesti ani. Avem doua printese minunate care ne iubesc si atunci cand te astepti mai putin auzi ca " sunteti cei mai buni parinti", avem si dragostea noastra . . . si nu cred ca mai conteaza altceva . . . avem tot! Suntem bogati! Te iubesc Marius!
Zilele alaturi de tine, inconjurata de dragostea ta sunt cele mai minunate zile din viata mea. . . sper ca Dumnezeu ne va ocroti iubirea si noi vom reusi sa o pastram curata si vie pentru tot restul vietii noastre!
La multi ani scumpul meu sot!!!

2 comentarii:

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!



Va multumesc pentru vizita si va mai astept!