vineri, 27 martie 2009

De ce dor cuvintele???

  De ce ne dor cuvintele? spuse pe un ton..sau pe altul....ne afecteaza... 
Poate pentru ca suntem oameni, si suntem sensibili, si atunci cand acele cuvinte vin de la persoane pe care le iubim, le simtim ca pe niste mici cutite in inima...Ne dor cand vin din partea unor persoane la care tinem, ne dor pentru ca au putut gandi altfel despre noi, pentru ca, de multe ori, sunt neadevaruri . Cuvintele dor si se duc exact acolo unde simti durerea mai mult, in suflet , acolo raman , bine inradacinate .
IERTAM dar NU UITAM!
Cuvintele grele!!  al carui ecou il auzim tot restul vieti! Cuvintele  dor, pentru ca de cele mai multe ori suntem convinsi ca insemnam ceva pentru acea persoana! Oare gresim atunci cand avem incredere in oameni? Oare ne inselam cand credem ca valoram ceva pentru persoanele care sunt langa noi?
Pumnii dor, picioarele-n coaste dor, lasa urme, vanatai, care dor... foarte adevarat, dor cam tare, dar pentru maxim o saptamana, doua maxim. Cuvintele lasa vanatai care se vindeca mult mai greu. Suntem cu totii "testoase" intr-un fel, receptionam lovitura dupa lovitura, si de cele mai multe ori obisnuim sa ne refugiem in carapacea noastra, unde simtim ca atrocitatile vremurilor in care traim nu ne mai pot atinge prea tare. Din pacate vorbele nu lovesc in carapace, vorbele se tarasc inauntru, si ne invadeaza tocmai intimitatea, tocmai fortareata in care credeam ca vom fi salvati. De aceea dor, pentru ca suntem fragezi pe interior, ne vindecam, dar mult mai greu in urma lor.
Cuvintele dor deoarece picura in suflet...Cuvintele te omoara daca vin de la o persoana iubita deoarece te fac sa crezi ca sentimentele acelei persoane se sting, ca nu mai are aceiasi parere buna despre tine.Cuvintele iti revin mereu in minte ca un ecou. 
Daca unul oarecare pe strada iti spune un cuvant urat sau te jigneste treci mai departe fara nici o problema ... dar atunci cand o persoana draga te jigneste doare foarte tare... de multe ori mai bine ti-ar da o palma decat un cuvant...

Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca imi cititi gandurile si ideile! Astept cu mult interes comentariile dumneavoastra!



Va multumesc pentru vizita si va mai astept!